Bayer Gümrük Müşavirliği
Bayer Gümrük Müşavirliği ,
​Şirketimiz dış ticaret kapsamında her türlü ithalat, ihracat, serbest bölge işlemleri, antrepo işlemleri, geçici ithalat ve ihracat, dahilinde işleme belgesi ve yatırım teşvik belgesi kapsamındaki işlemler, transit-aktarma işlemleri vb. gibi uzmanlık gerektiren her türlü gümrükleme hizmeti verebilecek
kapasite ve yeterlilikteki kadrosuna 35 senelik tecrübesini katarak, İstanbul 'da sizlere hizmet vermektedir.
Gümrük işlemlerinin tamamı bilgisayar ortamında gerçekleştirilmekte olup, EDI (Elektronik Veri Transferi)) programıyla elektronik ortamda hizmet sunmaktır. Böylelikle tüm gümrük idareleri ile On-Line bağlantı sağlayarak, gümrükleme işlemlerinde maksimum hıza ulaşma hedefini gerçekleştirmektedir. Şirketimiz E-gümrük projesi için bütün altyapı çalışmalarını ve kadrosunun eğitimini tamamlamıştır.

Müşteri temsilciliği sistemiyle işlemler takip edilerek, Gümrük idarelerinin her birinde bulunan tecrübeli ve yetkili ekiplerle hizmet vermektedir.

Bayer Gümrük Müşavirliği; yasal çerçeve içinde yasaların kendisine verdiği sorumluluk ile müşterilerin her türlü maddi ve manevi haklarının takipçisi olmaya devam etmektedir.

Şirketimiz, ofis ve gümrüklerdeki ihracat personelimiz ile sizlere hizmet vermektedir.

İhracat bölümümüzde şirketinizin bütün ihracat işlemleri hesabınıza takip edilerek tarafımızca sonuçlandırılır. Ayrıca gümrük mevzuatı konusunda bir bilgiye sahip olmak veya herhangi bir konuda danışmak istediğinizde şirketimiz her zaman hizmetinizde olacaktır.

Sunulan hizmetler;

* İhrac eşyalarına ait G.T.İ.P. larının tespit edilmesi,
* Eşyanın cinsine göre ilgili ihracat birliklerine üyelik kayıt işlemlerinin yaptırılması, 
* İhracat rejiminde ve yönetmeliğinde yer alan usul ve esaslar çerçevesinde varsa ilgili mercilerden ön müsaadelerinin alınması ve özel belgelerin teminine ilişkin işlemlerin (Sağlık Sertifikası, Kontrol Belgesi, ATR, EUR1, ve Menşei şahadetnamesi ülke durumuna göre Konsolosluk tasdik işlemleri) yapılması, 
* Şirketin talebi doğrultusunda, yapılacak ihracatın satış şartlarına göre gümrük müşaviri tarafından düzenlenecek vesaiklerinin banka veya şirketin talimatına göre eşyaların alıcısına ulaşmasının sağlanması, 
tüm evrakların tamamlanmasından sonra çıkış beyannamelerinin düzenlenmesi, 
* İlgili gümrükten kabul ve tescil ettirilmesi, 
muayene ve tespitinin yapılması, 
* Yüklenen aracın gümrük işlemlerinin tamamlanması, 
* Şirketin talebi doğrultusunda, eşyanın beraberinde gidecek vesaikin nakliyeci firmaya teslim edilmesi,
* Kapanmış çıkış beyannamelerinin ihracat nüshasının müşteriye teslim edilmesi, 
* Geçici ihracat işlemlerinin yapılması, 
* İhracat işlemlerinin tamamlanması için gerekli olan ve yukarıda belirtilmeyen diğer işlemlerin yapılması, 
* İhracat konusu eşyaların ilgili birimlerden gerekli görülen durumlarda analiz, ekspertiz gibi raporlarının varsa belgelerinin alınması vs. gibi işlemler şirketimizce yapılmaktadır.

Şirket elemanlarımız ve lojistik destek ekibimiz ile en kısa zaman dilimi içerisinde işlemlerinizin tamamlanarak, ithalat mallarının siz değerli müşterilerimize sağlıklı bir şekilde ulaştırılması sağlanır.

İthalat bölümümüzde dolaylı temsilci sıfatıyla şirketinizin bütün ithalat işlemleri hesabınıza takip edilerek sonuçlandırılır. Gümrük mevzuatı konusunda bilgi almak yada herhangi bir konuda danışmak için Mevzuat Departmanımız 35 senelik tecrübe ve donanımı ile hizmetinizde olacaktır.

İthalat gümrükleme hizmetlerimiz;

* İthale söz konusu eşyanun satın alma aşamasından itibaren teknik destek, 
* Ürüne ait tüm mevzuatın bildirimi, 
* Talep doğrultusunda uluslarası taşıma işlemleri, 
* Malınızın istediğiniz evya yine talebiniz doğrultusunda bizim belirleyeceğimiz depolama yerine alımı, kontrolü, işleminize en uygun gümrük rejiminin tespiti, 
* İthalat için alınması lüzumlu izin ve kontrol belgelerinin temini, işlemlerin her aşamasında bilgilendirme, hızlı ve doğru hizmet, 
* Proje ithalatlarınıza özel operasyon, ve en uygun maliyet.

Nakliye - Depolama - Sigorta:

Firmamız şirketinizin talebi doğrultusunda dünyanın herhangi bir bölgesinde belirttiğiniz adresten sizin adınıza ithale söz konusu eşyalarınızı teslim alır, istediğiniz herhangi bir yol ile ( deniz, kara, hava ) uluslarası taşınma organizasyonunu yaparak eşyaları öngörülen gümrüğe getirir, sigorta hariç ödeme şekillerinde eşyalarınızın gümrük sigortalarını yapar, antrepolarda güvenle depolanmasını sağlar ve son olarak gümrükleme işlemlerinin ardından yurtiçi nakliye ile ithal ettiğiniz eşyaların deponuza veya sizin belirleyeceğiniz nokta adrese teslimini gerçekleştirebilmektedir.

 BAYER GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ LOJ. LTD. ŞTİ.

www.bayergumruk,com.tr

Eklenme Tarihi - 18-04-2013 | Son Güncelleme - 28-03-2019206 kez gösterildi.