NEWKING / BAŞA GELEN EN GÜZEL ACI !

NEWKING / BAŞA GELEN EN GÜZEL ACI !
Aykan Sos firması 1995 yılında “New King” markası adı altında ketçap, mayonez üretimi yaparak Türkiye pazarında faaliyet göstermeye başladı. 2000 yılının başlangıcında çeşitli soslar geliştirdi. İlk acı sosu olan “Orijinal Sos” u üretmesiyle beraber, “METRO GROSS MARKET” raflarında yerini aldı.
Malta, Avusturya, Gürcistan, Katar ve Kıbrıs’a ihracat yapan firma, pazarını genişletmek için çalışmalarına devam ediyor.

2002 yılında,tüm dünyada “MUCİZE” olarak adlandırılan “Üzüm suyu” ve “Çekirdekli üzüm ekstresi” adlı ürünlerini geliştirdi. Bu ürünlerin insanlara daha güvenilir ulaşabilmesi için, başta ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ olmak üzere birçok üniversitede araştırmaları yapıldı. Çekirdekli üzüm ekstresi New King markasının “TIP LİTERATÜRÜ” ne giren ilk ürünü oldu. Bu gıda takviyesi, sayısız insana şifa oldu ve olmaya devam ediyor. Sağlık ürünlerini geliştirmeye devam eden firma, yeni ürünü “meyve sebze özü” ile ilgili çalışmalarını sürdürüyor.
 
 Şimdilerde “ Yemek Kreması” ve “Çiğ Köfte” ürünleriyle piyasaya girecek olan firma, ürün kalemini gün geçtikçe büyütmeye devam ediyor.
 
                      ….Çocuklarımıza yedirmediğimiz ürünleri üretmiyoruz !..
 

www.newking.com.tr

Son Güncelleme - 11-06-2017652 kez gösterildi.