TGM Gümrük

TGM Gümrük HİZMETLERİMİZ
Teknoloji
TGM Online İş Takip
Elektronik Arşivleme
Özel Raporlar
Veri Transferi
İş Akış Sistemi
Müşteri Mail Bilgilendirme
Gümrük teşkilatından emekli olan deneyimli bürokrat ve muayene memuru görevlerinde bulunmuş gümrük müşavirlerimizle her türlü soru ve sorunlarınız için danışmanlık hizmeti verilmektedir.

 5 gümrük müşaviri 10 Gümrük müşavir yardımcısı ve 9 gümrük müşavir yardımcısı adayı (stajyer) olmak üzere toplam 80 personel ile hizmet vermekteyiz.

 Dolaylı Temsilci sıfatı ile Müşterilerimize verdiğimiz hizmetlerden kaynaklanabilecek risklere karşı 1.000.000 USD tutarında Mesleki sorumluk sigortamız bulunmaktadır.

Ayrıca, Tan-Air Uluslararası Taşımacılık Ltd Şti tarafından şirketimize lojistik destek alınmaktadır.

TGM Gümrük Müşavirliği Limited Şirketi olarak, üyesi olduğumuz İstanbul Gümrük Müşavirleri Derneği ‘’Etik Beyannamesi'ni’’ imzalayarak sektörümüzün etik yasalarına uymayı taahhüt eden firmaları arasında yer almaktayız.

Şirketimiz tarafından kullanılan güncel yazılım programı ile müşterilerimize özel yazılımlar ve raporlar hazırlanmaktadır.

Müşterilerimizin TGM internet sayfasından gerçek zamanlı bir şekilde kendilerine verilen kullanıcı kodu ve şifreyi kullanarak TGM ONLİNE sistemine girmesi ile firması nam ve adlarına yapılan tüm işlemleri (beyanname işlemleri, masraf girişleri, fatura, dekont, muavin hareketler , elektronik arşiv vb. ) takip edebilmektedir.

www.tgmgumruk.com

Eklenme Tarihi - 12-02-2021 | Son Güncelleme - 12-02-2021177 kez gösterildi.